1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Vaststellingsovereenkomst gekregen? Wij kijken hem graag voor u na.
  • Vaststellingsovereenkomsten / UWV ontslagprocedures / Gerechtelijke procedures
Previous
Next
Ontslag? Direct een jurist aan de lijn? Bel: 023-2023842 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30).  Het eerste half uur is kosteloos.

Wat wij voor u kunnen doen 

 

Prima Jurist zal de zaak eerst zorgvuldig met u bespreken om na te gaan wat u zelf het liefst wilt. Veel cliënten willen bijvoorbeeld geen rechtszaak, maar wel een goede deal.

Misschien wilt u het echter juist wel op een rechtszaak aan laten komen. Prima Jurist zal in overleg met u, de beste strategie bepalen opdat voor u het beste resultaat behaalt wordt.

Legal check, onderhandelen, procederen

Nadat wij de zaak met u hebben besproken kunnen we de sterke en zwakke juridische punten voor u onderzoeken.

Wij kunnen voor u onderhandelen met uw werkgever over bijvoorbeeld de hoogte van een ontslagvergoeding, verval van een concurrentiebeding, vrijstelling van werk, uitbetaling van openstaande vakantiedagen en andere zaken die kunnen worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. In het geval van een UWV ontslagprocedure kunnen wij het verweerschrift voor u opstellen en indienen bij het UWV. Ook kunnen wij gerechtelijke procedures voor u voeren bij de Rechter.

Verschillende soorten ontslag

U kunt op verschillende manieren met ontslag te maken krijgen. Hieronder kunt u aangeven welke situatie op u van toepassing is.

Ontslag met wederzijds goedvinden (uw werkgever doet u een voorstel)

UWV ontslagprocedure

Ontslag via de rechter (ontbindingsprocedure).

Ontslag op staande voet.

Weet u niet welke situatie op u van toepassing is of heeft u liever gelijk iemand aan de telefoon, bel ons dan vrijblijvend via 023-2023843 voor een eerste kosteloos juridisch advies.

 

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag  van 9.00 uur tot 17.30 uur via 023-2023842 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.