1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Vaststellingsovereenkomst gekregen? Wij kijken hem graag voor u na.
  • Vaststellingsovereenkomsten / UWV ontslagprocedures / Gerechtelijke procedures
Previous
Next
Ontslag? Direct een jurist aan de lijn? Bel: 023-2023842 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30).  Het eerste half uur is kosteloos.

Vaststellingsovereenkomst

 

Indien u een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen van uw werkgever dan staat daar dikwijls een vergoeding in voor de kosten van een juridisch gemachtigde.

Vaak zijn deze kosten dekkend. Het daarin genoemde bedrag geldt dan als aanneemsom (lump-sum) voor de gehele opdracht.

Mail uw vaststellingsovereenkomst naar info@primajurist.nl dan kunnen wij u u hier (kosteloos) uitsluitsel over geven.

Fixed fee

 

Als werknemer kunt u ons ook inhuren voor een vast bedrag per zaak.

  • Voor het voeren van verweer in een UWV procedure geldt een fixed fee van  € 300 exclusief BTW
  • Voor het voeren van verweer in een bedrijfseconomische ontbindingsprocedure geldt een fixed fee van € 1.500 exclusief BTW en reiskosten.
  • Vaststellingsovereenkomst

Uurtarief

 

Voor de behandeling van een inhoudelijke zaak kunt u ons inhuren op basis van een uurtarief. De hoogte van dit tarief is afhankelijk van het soort zaak. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

Dit tarief gaat niet eerder in dan wanneer u hier per mail of per brief akkoord op heeft gegeven. U zal dan wekelijks een overzicht ontvangen van de gewerkte uren. Op deze wijze weet u exact waar u aan toe bent.

Wij vragen standaard een voorschot hetgeen uiteraard in mindering wordt gebracht op de eindrekening.

Wat kost de behandeling van een vaststellingsovereenkomst?

 

Indien u een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen van uw werkgever dan staat daar dikwijls een vergoeding in voor de kosten van een juridisch gemachtigde.

Vaak zijn deze kosten dekkend voor het nakijken van de vaststellingsovereenkomst en eventuele onderhandeling over de voorwaarden van de overeenkomst met de werkgever. Het daarin genoemde bedrag geldt dan als aanneemsom (lump-sum) voor de gehele opdracht.

Mail uw vaststellingsovereenkomst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen wij u u hier (kosteloos) uitsluitsel over geven.

 

 

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur via 023-2023842 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.