1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ontslag? Direct een jurist aan de lijn? Bel: 023-2023842 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30).  Het eerste half uur is kosteloos.

Wat kost de behandeling van een vaststellingsovereenkomst?

 

Indien u een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen van uw werkgever dan staat daar dikwijls een vergoeding in voor de kosten van een juridisch gemachtigde.

Vaak zijn deze kosten dekkend voor het nakijken van de vaststellingsovereenkomst en eventuele onderhandeling over de voorwaarden van de overeenkomst met de werkgever. Het daarin genoemde bedrag geldt dan als aanneemsom (lump-sum) voor de gehele opdracht.

Mail uw vaststellingsovereenkomst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen wij u u hier (kosteloos) uitsluitsel over geven.

 

 

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur via 023-2023842 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.