1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Vaststellingsovereenkomst gekregen? Wij kijken hem graag voor u na.
  • Vaststellingsovereenkomsten / UWV ontslagprocedures / Gerechtelijke procedures
Previous
Next
Ontslag? Direct een jurist aan de lijn? Bel: 023-2023842 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30).  Het eerste half uur is kosteloos.

Dhr. mr. J. Zondag

Prima Jurist is een initiatief van dhr. mr. J. Zondag.

Dhr. Zondag is zeer ervaren in het arbeidsrecht. Zo heeft hij bijvoorbeeld honderden ontslagzaken en procedures behandeld.

Na voltooiing van zijn rechtenstudie heeft dhr. Zondag als (arbeids-) procesjurist voor een verzekeringsmaatschappij gewerkt. Daarna is hij overgestapt naar een internationaal detacheringskantoor waarvoor hij gedurende enkele jaren verschillende functies bekleedde van onder andere procesjurist tot aan Hoofd arbeidsjuridische zaken van een internationaal elektronicabedrijf.

Betrouwbaar & ervaren

Nadat wij de zaak met u hebben besproken kunnen we de sterke en zwakke juridische punten voor u onderzoeken. Wij kunnen voor u onderhandelen met uw werkgever over bijvoorbeeld de hoogte van een ontslagvergoeding, verval van een concurrentiebeding, vrijstelling van werk, uitbetaling van openstaande vakantiedagen en andere zaken die kunnen worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

In het geval van een UWV ontslagprocedure kunnen wij het verweerschrift voor u opstellen en indienen bij het UWV. Ook kunnen wij gerechtelijke procedures voor u voeren bij de Rechter.

Uw wensen voorop

Prima Jurist zal de zaak eerst zorgvuldig met u bespreken om na te gaan wat u zelf het liefst wilt. Veel cliënten willen bijvoorbeeld geen rechtszaak, maar wel een goede deal. Misschien wilt u het echter juist wel op een rechtszaak aan laten komen. Prima Jurist zal in overleg met u, de beste strategie bepalen opdat voor u het beste resultaat behaald wordt.